020 530 0160

Infrarati organiseert Masterclass Right Sourcing

Gepubliceerd op 10 maart 2014 categorie├źn ,

Infrarati organiseert op 14 mei a.s. een Masterclass Right Sourcing in Huize Molenaar in Utrecht. De masterclass wordt gehouden naar aanleiding van de publicatie van het boek Right Sourcing – enabling collaboration, waar SOLV aan meegewerkt heeft. Een deel van de Masterclass wordt verzorgd door onze eigen Menno Weij en Micha Schimmel.

Voor veel bedrijven en organisaties geldt dat hun primaire bedrijfsproces ook een gecompliceerd informatieverwerkend proces is geworden en volledig vervlochten is geraakt met hun IT-infrastructuur. Gezien de complexiteit van de moderne organisatie en de afhankelijkheden tussen de organisatie en haar klanten, medewerkers, partners en leveranciers, kunnen IT-sourcing activiteiten een grote uitdaging zijn.

Deze masterclass geeft U inzicht in de verschillende aspecten die spelen bij IT-Sourcing om daarmee uw Sourcing visie te verrijken en weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Bekijk hier de flyer.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen