020 530 0160

Ik ga op vakantie en neem mee…

Gepubliceerd op 27 juli 2009 categorieën ,

Mijn computer. Het Nederlandse volk zit gemiddeld één tot twee uur per dag op het internet, ook tijdens de vakanties. Om de Nederlanders alert te maken op de risico’s van het internet, start de Minister van Justitie Hirsch Ballin vanaf vandaag de nieuwe campagne Veilig Internetten onder meer via de televisie en radio. Hij begint hiermee op de camping Kijkduinpark in Den Haag.

De overheid wil met deze campagne voorkomen dat mensen het slachtoffer worden van internetcriminalteit. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het downloaden van bepaalde software waar een virus in zit.

In de campagne worden meerdere tips gegeven om veilig te internetten, waaronder het voorzichtig omgaan met het verstrekken van persoonsgegevens.Veilig Internetten wordt ondersteund door de politie en grote bedrijven evenals door het overheidsprogramma Digibewust en Digivaardig en Govcert/Waarschuwingsdienst.

Zie dit artikel voor het gehele bericht.

 

Bron: www.parool.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Kim Crijns

publicaties

Gerelateerde artikelen