020 530 0160

ICT-Office lanceert nieuwe leveringsvoorwaarden

Gepubliceerd op 2 februari 2009 categorieën , ,

ICT-Office, de Nederlandse branche organisatie voor ICT bedrijven, heeft vorige week haar nieuwe leveringsvoorwaarden gelanceerd. Deze voorwaarden vervangen de oude leveringsvoorwaarden (beter bekend als de FENIT-voorwaarden).


De nieuwe leveringsvoorwaarden hebben een geheel andere opzet dan eerdere versies. Hierin waren diverse regelingen gebundeld, zodat de set kon worden gebruikt voor veel verschillende soorten overeenkomsten. De nieuwe voorwaarden bestaan uit één algemene module en zestien specifieke modules. De ICT-leverancier stuurt zijn klant slechts de modules die van belang zijn voor zijn specifieke producten en diensten. De voorwaarden kunnen hierdoor meer worden toegesneden op het contract in kwestie en zijn ook flexibeler. Ook inhoudelijk zijn de voorwaarden flink aangepakt en naar verwachting zal dit nog tot de nodige discussies in de vaktijdschriften en andere media leiden. Via onze weblog houden we u daar uiteraard van op de hoogte.


Lees hier het persbericht van ICT-Office.

Bron: ICT-Office
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen