020 530 0160

Groei nieuwste online muziekdienst vertraagd

Gepubliceerd op 20 november 2009 categorieën , , ,

De haast revolutionaire digitale muziekdienst Spotify heeft het zwaar te verduren met haar geplande uitbreidingen. Voorlopig gaat de lancering van Spotify in de Verenigde Staten niet door. De Amerikaanse platenlabels eisen hogere inkomsten doormiddel van meer betalende luisteraars van de dienst. Op het moment is het mogelijk in Zweden, Noorwegen, Finland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje Spotify te gebruiken.

 

Spotify biedt de gebruiker on-demand en streaming toegang tot een enorme hoeveelheid muziek. Deze muziek kan op verschillende apparaten worden beluisterd, waaronder de PC en de iPhone. De gebruiker krijgt dan wel af en toe reclame voorgeschoteld. Met een abonnement van ongeveer €10 per maand koopt je de reclame af en kan je via Spotify naar muziek luisteren als of het je eigen muziekcollectie is.De dienst is vanwege ‘licentiebeperkingen’ nog niet beschikbaar in Nederland. Het crossmedia magazine Bright voert actie om Spotify in Nederland beschikbaar te krijgen.

 

Lees hier het hele bericht

 

Bron: webwereld.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Bendert Zevenbergen

publicaties

Gerelateerde artikelen