020 530 0160

Einde Internet voor scholen

Gepubliceerd op 13 januari 2004 categorie├źn , ,

Ruim 500 scholen in Nederland hebben verzuimd om op 1 januari van dit jaar een keuze te maken voor een nieuwe internetprovider. Deze scholen dreigen nu hun internet aansluiting te verliezen.


Op 1 januari liep het contract af met NL.tree, die tot dan toe de internet aansluiting uitvoerde voor de scholen. De markt was vanaf die datum opengesteld voor andere aanbieders. KPN was in dat gat gesprongen door de scholen drie jaar gratis gebruik van Internet aan te bieden. Deze actie werd door NL.tree met succes aangevochten voor de rechter. KPN is tegen dit vonnis in beroep gegaan.


Ongeveer 93 procent van de scholen heeft per 1 januari ofwel het contract met NL.tree verlengd, ofwel gekozen voor een andere aanbieder. Van de rest van de scholen (dat zijn die ruim 500 scholen) heeft Nl.tree nog niets vernomen. Nl.tree heeft deze scholen nog tot eind januari respijt geboden, maar daarna wordt de verbinding verbroken.


Lees hier het artikel. (registratie verplicht)


 

Bron: www.volkskrant.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen