020 530 0160

Een mening van een euro

Gepubliceerd op 9 februari 2007 categorieën , ,

De exploitant van de producten- en dienstenvergelijkingssite start1-2 betaalt voortaan een euro per elke gegeven mening mits deze voldoet aan een aantal criteria en het maximale aantal gegeven meningen van de betreffende maand nog niet is overschreden. De mening moet minimaal 200 woorden bevatten, moet nuttig zijn voor andere gebruikers van de site en het is niet toegestaan teksten van anderen te gebruiken. Alle meningen worden eerst door de redactie van start1-2 getoetst aan deze criteria.


Voorlopig valt er nog niet te leven van het mening geven met alleen start1-2 als betaler: elke meninggever kan maximaal 10 meningen geven. Niet duidelijk is of dat het aantal betreft in een mensenleven of dat er een andere termijn aan is verbonden. Als ook andere sites gaan betalen voor de verwoorde mening wordt een toekomst als professioneel meninggever aantrekkelijker: nergens staat dat de verwoorde mening niet ook elders gebruikt mag worden. Het totale aantal meningen waar start 1-2 per maand voor uitbetaald ligt rond de 500.


Lees hier het hele bericht.

Bron: Emerce
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Anne-Jel Hoelen

publicaties

Gerelateerde artikelen