020 530 0160

Donner schrijft nog steeds brieven en gebruikt overschrijvingskaarten

Gepubliceerd op 1 april 2016 categorieën 

Zojuist gaf oud minister Donner een lezing op de Alumni-bijeenkomst aan de Vrije Universiteit. Eerder blogde ik Gebruik brieven, geen e-mail, zou Donner dat echt gezegd hebben? Ik eindigde met:

“Dat hij letterlijk heeft gezegd “Doe dat niet meer, werk net als ik met brieven en overschrijvingsbiljetten” geloof ik niet en zeker niet dat het als advies aan Nederland bedoeld was. Mijn vraag blijft dus, wat heeft hij wel gezegd?”

Na afloop schoot ik hem aan en legde dit aan hem voor. Dat er dus zelfs in een proefschrift naar het betreffende krantenartikel was verwezen. Hij gaf aan dat de Diginotar-affaire hem niet heel scherp meer voor de geest stond. Zijn reactie op mijn vraag of hij dat van die overschrijvingskaarten en brieven gezegd had, verraste mij. Hij moest lachen en zei dat hij dat zeker gezegd kan hebben: “dat doe ik namelijk nog steeds.”

Dit gaat nog een stap verder dan wat Mozilla CEO Gary Kovasc op 10 maart 2012 zei:

“If you don’t understand the Internet, you don’t have any place in government,”

 

 

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Arno

publicaties

Gerelateerde artikelen