020 530 0160

De Big Brother Awards 2015

Gepubliceerd op 2 oktober 2015 categorieën 

Ieder jaar besteden wij met veel plezier aandacht aan de Big Brother Awards, de prijzen voor de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar, die door Bits of Freedom worden uitgereikt. Dit jaar vinden de Big Brother Awards plaats op 28 oktober in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Dit wist je natuurlijk allemaal al, maar wist je ook dat je zelf nominaties kunt aandragen?

 

Via deze link kun je zelf aandragen wie jij vindt dat een nominatie verdient. Voor inspiratie: eerder winnaars zijn: Ivo Opstelten, de Belastingdienst, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en natuurlijk Trans Link Systems.

Onze eigen nominatie gaat naar het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, vanwege het wetsvoorstel tot uitbreiding van de bevoegdheden van de AIVD en de MIVD. Het is een wetsvoorstel wat naar onze mening volledig in de categorie ‘onderbuikwetgeving’ valt en alleen om die reden al afgeschoten zou moeten worden.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen