020 530 0160

Consumentenbond trekt negatief advies over Epson in

Gepubliceerd op 18 juli 2003 categorie├źn ,

Na een gesprek tussen Epson en de Consumentenbond trekt deze laatste haar negatieve advies over de aanschaf van Epson printers, vanwege het achterblijven van door een chip gemeten hoeveelheden restinkt, in. De reden dat zij thans terugkeert op haar schreden is, zoals het cryptisch heet, omdat de restinkt niet “te kwader trouw” achterblijft ; “een negatief koopadvies is daarom niet op zijn plaats.” Op ons komen deze bewoordingen nogal advocaterig over. Ze hebben de look and feel van een minnelijke regeling, die waarschijnlijk tot stand is gekomen omdat geen van beide partijen zich sterk genoeg achtte om een juridische procedure door te zetten. Het kwaad voor Epson lijkt ons echter al geschied; hoeveel inkt zij nu ook nog aan positieve PR spendeert, de eerdere negatieve berichtgeving van de Consumentenbond staat niet alleen op schrift, maar ook in de geheugens van vele consumenten gegrift.


Lees hier het volledige persbericht van de Consumentenbond, met daarin een link naar de pagina met consumentenvoorlichting van Epson.


   

Bron: Persbericht Consumentenbond
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen