020 530 0160

Vermeende fraude beltegoed cashen

Gepubliceerd op 12 april 2006 categorieën , ,

Handige jongens die telefoons met beltegoed verkopen, gewiekste types (waaronder die van de site beltegoedcashen.nl) die een 0900-nummer openstellen waar de consument met een beltegoedoverschot naar kan bellen waarna deze vervolgens een percentage van het resterende beltegoed in geld krijgt uitgekeerd, nog gewiekster om in zo’n geval veelvuldig in te gaan op providers die beltegoed cadeau doen om dat tegoed vervolgens te laten verzilveren. Maar dat laatste was natuurlijk niet de bedoeling van de providers die deze acties toch echt opzetten om nieuwe klanten binnen te halen.


Orange heeft inmiddels een aantal van de 0900-nummers ontoegankelijk gemaakt voor haar pre-paid bellers en overweegt nu ook juridische stappen tegen de aanbieders van dergelijke 0900-diensten. Het is in strijd met de voorwaarden van Orange diens beltegoeden te cashen. KPN attendeert klanten erop oplettend te zijn. Extra opletten kan geen kwaad: vanaf februari heeft beltegoedcashen.nl in ieder geval geen gelden meer uitbetaald aan bellers naar het 0900-nummer.


Lees hier het hele bericht.


 

Bron: Tweakers.net
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Anne-Jel Hoelen

publicaties

Gerelateerde artikelen