020 530 0160

Staatsloterij start nieuwe publiekscampagne

Gepubliceerd op 21 augustus 2009 categorie├źn 

Na de (gegronde) klachten over de jackpot van 27,5 miljoen die “gegarandeerd” zou vallen, is het volgens de directeur van de Staatsloterij Yvonne van Oort – die daarnaast in opspraak kwam vanwege tegen haar gerichte bedreigingen en haar salaris van bijna een half miljoen euro – tijd voor een opknapbeurt van de Staatsloterij.

Het imago van de Staatloterij zal worden opgepoetst door middel van een nieuwe publiekscampagne en een nieuwe website, vraaghetdestaatsloterij.nl, met onder meer informatie over winkansen. Er komen nieuwe advertenties in de kranten en nieuwe televisie- en reclamespots, waarin duidelijk(er) zal worden verteld dat de Jackpot ook nu weer op een eenvijfde lot kan vallen en dat er dan 5,5 miljoen uitgaat.

” Wij zijn haast een bank geworden. Er volgt bijna een complete leeswijzer “, aldus van Oort.

De Staatsloterij zal verder een nieuw loterij systeem gaan hanteren, waarin het mogelijk wordt met eenvijfde loten mee te spelen die hetzelfde unieke lotnummer hebben als vier andere eenvijfde loten. Daarnaast is het systeem bedoeld om interne processen beter en sneller te laten verlopen.

Over de procedure die de stichting Loterijverlies mogelijk wil gaan beginnen tegen de Staatsloterij zegt van Oort inhoudelijk niets. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees hier het hele interview.

Bron: De Telegraaf en Nu.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Kim Crijns

publicaties

Gerelateerde artikelen