020 530 0160

SOLV zoekt student-stagiaires!

Gepubliceerd op 18 januari 2016 categorieën ,

Ben je klaar om de papieren werkelijkheid in te ruilen voor een echte? Kennis te maken met de fijne kneepjes van het juridisch métier, maar dan in de wereld van technologie, media en communicatie? Adviseren, procederen en contracteren kun je leren tenslotte, dus waarom niet beginnen bij een kantoor dat zowel internet whizzkids als grote ondernemingen­ (en alles daar tussenin) adviseert op het gebied van ICT- en informatierecht. Waar je niet alleen de bibliotheek van binnen leert kennen, maar volledig meeloopt in de praktijk van de advocaten van SOLV. Je ontmoet cliënten, gaat mee naar de rechtszaal en lezingen, en assisteert bij het opstellen van brieven, processtukken, contracten en adviezen.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme student-stagiairs, in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd, die twee maanden willen meelopen met ons team. Heb je vakken gevolgd op het gebied van intellectuele eigendom, media- en informatierecht, e-commerce en/of privacy en interesse in een stage bij SOLV? Stuur dan je sollicitatie aan Rosalie Heijna. Voeg daarbij in ieder geval je cv en cijferlijst, maar bijvoorbeeld ook je bachelor-scriptie en/of eerdere stagebeoordelingen.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Rosalie Heijna

publicaties

Gerelateerde artikelen