020 530 0160

SOLV zoekt: (gevorderde) advocaat-stagiaire(s)

Gepubliceerd op 9 april 2009 categorieën 

SOLV  powered by pleasure and knowledge

             

SOLV Advocaten is bijna 10 jaar geleden opgericht, mede om advocatuur op topniveau te combineren met een leven naast het werk. Een goede work/life balance is nog altijd onderdeel van de kantoorfilosofie.

 

 

Inmiddels is SOLV uitgegroeid tot een vooraanstaand en bekend nichekantoor.

 

SOLV heeft een sectorspecifieke focus: Technologie, Media en Communicatie (TMC). Daarbinnen procedeert en adviseert SOLV vooral op het gebied van intellectuele eigendom (IE),  informatie- en communicatietechnologie (ICT), e-commerce recht, mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en reclamerecht.

 

De cliënten variëren van multinationals tot en met start-ups, zoals Skype, XS4ALL, Hyves, Red Hat, Avaya, NOC*NSF, Specsavers, Quick, Storck, Joost, Ebay en Marktplaats.

 

In 2005 riep De Stand van de Advocatuur SOLV uit tot het beste nichekantoor van Nederland. Ook ontvingen we de prijs Carp Coolest Company 2001. In haar korte bestaan heeft het kantoor ook al rankings gekregen in Chambers Global, Chambers Europe en The Legal 500.

 

Het kantoor bestaat uit een jong team van 10 advocaten en 4 paralegals, maar heeft uitbreiding nodig wegens aanhoudende groei. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe full-time kantoorgenoten met het volgende profiel:

■       (gevorderde) advocaat-stagiaire(s) met focus op Mediarecht, Intellectueel       Eigendomsrecht en E-commerce
 
De volgende eigenschappen en ervaring zijn gewenst:
■       Aantoonbare affiniteit met TMC, meer in het bijzonder op het gebied van Media,
         E-commerce  en Intellectueel Eigendom
■       Gevoel voor ondernemerschap
■       In staat om zelfstandig te werken
■       Teamspeler
■       Vernieuwend in denken en doen

Vernieuwend, open, betrokken, focus en ondernemend zijn typerend voor SOLV. Ontwikkeling is belangrijk. Naast de verplichte opleidingen biedt SOLV ruim de mogelijkheid om externe en interne cursussen te volgen. Het actief participeren in de TMC sector door het geven van lezingen en door te publiceren wordt gestimuleerd en begeleid. SOLV’s bonusregeling geldt voor zowel advocaat-stagiaires als medewerkers. Daarnaast heeft SOLV ook een uitgebreide vakantie en verlofregeling.

Zin in leven en carrière?
Stuur dan uiterlijk op 30 april 2009 je brief met CV, cijferlijst en eventuele publicaties (scriptie e.d.) aan SOLV t.a.v. Menno Weij naar werken@solv.nl.  

 

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Menno Weij of Wanda van Kerkvoorden via 020 – 530 01 60.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Weij

publicaties

Gerelateerde artikelen