020 530 0160

SOLV zoekt advocaat-medewerker

Gepubliceerd op 9 december 2005 categorieën 

SOLV Advocaten is een kantoor met een sectorspecifieke focus: technologie, media en communicatie (TMC). SOLV procedeert en adviseert binnen deze niche met name op het gebied van intellectuele eigendom (IE) en informatie- en communicatietechnologie (ICT).


In 2005 werd SOLV door De Stand van de Advocatuur uitgeroepen tot het beste nichekantoor van Nederland. Het kantoor bestaat uit een jong team van 11 advocaten.


Wegens aanhoudende groei van de praktijk is SOLV Advocaten op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker met ten minste 5 jaar ervaring. De beoogde kandidaat dient over de volgende eigenschappen en ervaring te beschikken.


– Aantoonbare interesse in TMC;


– In staat om zelfstandig praktijk op te bouwen en uit te breiden;


– In staat om advocaat-stagiaires op te leiden en te begeleiden;


– Teamspeler;


– Vernieuwend in denken en doen;


– Ervaring op één of meer van de volgende rechtsgebieden: IE/ICT, mededingingsrecht, telecommunicatierecht, media- en entertainmentrecht of reclamerecht.


Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 22 december 2005 een brief met CV per e-mail aan Christiaan Alberdingk Thijm, met wie ook contact kan worden opgenomen in het geval van vragen.  


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Christiaan Alberdingk Thijm

publicaties

Gerelateerde artikelen