020 530 0160

SOLV en Härting organiseren op 10 november de Duitsland-dag: e-commerce in Duitsland

Gepubliceerd op 8 oktober 2015 categorieën ,

Steeds meer Nederlandse webshops durven over onze landsgrenzen heen te kijken en richten hun vizier op de buitenlandse markt.  Niet alleen binnen de Benelux liggen kansen voor Nederlandse ondernemers, ook de Duitse markt is bij uitstek geschikt om het bereik te vergroten. Maar dat roept ook vragen op, bijvoorbeeld over de toepasselijke Duitse wet- en regelgeving.

Na de succesvolle ‘Hollandtag’ die in maart in Keulen plaatsvond, gaan we op de Duitsland-dag uitgebreid in op E-commerce in Duitsland. Deze themadag zal op dinsdag 10 november plaatsvinden, op het kantoor van SOLV Advocaten. De focus ligt op deze dag met name op een praktische invulling van de juridische aandachtspunten rondom e-commerce, cookies, reclame en privacy. De Duitse advocaten van Härting Rechtsanwälte uit Berlijn zullen uitgebreid ingaan op de juridische bijzonderheden in Duitsland, door SOLV aangevuld met aandachtspunten vanuit een Nederlands perspectief.

De presentaties op deze dag zullen worden verzorgd door Philipp Schröder, Philipp Wunderlin en Philipp C. Redlich van Härting. Thomas van Essen, Marieke Neervoort en Tomas Weermeijer zullen namens SOLV spreken.  Verder zal Linda Patricia Jaram (bevh) meer vertellen over specifieke kenmerken van e-commerce in Duitsland. Uiteraard is er alle ruimte om te discussiëren en vragen te stellen. Na afloop van het programma kunnen deelnemers en sprekers op de borrel napraten.

Voor meer informatie over de eerste Duitsland-dag verwijzen we u graag naar het programma op deze pagina. Inschrijven is gratis en kan door een e-mail te sturen naar knoth@solv.nl. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Hopelijk zien we u op de Duitsland-dag op 10 november a.s.!

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Tomas Weermeijer

publicaties

Gerelateerde artikelen