020 530 0160

smeuïge bandopnamen Miljonair Fair met naakt dansende vrouw??

Gepubliceerd op 28 juli 2009 categorieën ,

Bij het lezen van deze uitspraak, moest ik eerlijk gezegd meteen denken aan de kwestie rond Yolanthe&Wesley en de poets die BNN Albert Verlinde heeft gebakken. Wat is er aan de hand? Een geanonimiseerde vrouw vordert in een recent kort geding afgifte van een bandopname, waarop zij naakt dansend te zien zou zijn. Het voorval zou zich hebben voorgedaan tijdens de Miljonair Fair 2007, en – ja, ja – een beveiligingsbedrijf zou over de bandopnamen beschikken. Dat hebben we eerder gehoord. Er wordt door de anonieme vrouw namelijk verwezen naar een krantenartikel waarin stond :”Danseres en medium [J] bezocht in december 2008 de Miljonair Fair in de RAI. Daar werd ze aangesproken door een beveiligingsbeamte.,,Hij zei: ‘We hebben bandopnames van jou gezien. Jij hebt je vorig jaarhier al strippend uitgekleed en bent naakt gaan dansen’,” vertelt [J].

Uiteindelijk blijkt het allemaal mee te vallen. Uit de uitspraak blijkt dat deze anonieme vrouw en de Miljonair Fair het er snel over eens zijn dat die bandopname helemaal niet bestaat. Dan valt er niet zoveel af te geven natuurlijk. De gevorderde rectificatie wordt ook afgewezen. De rechter redeneert als volgt: “nu partijen van mening verschillen over de feiten die aan de vordering tot rectificatie ten grondslag liggen, kan de vordering tot rectificatie reeds daarom niet worden toegewezen. Een en ander vergt nader onderzoek waarvoor het kort geding zich niet leent.”

Bron: rechtspraak.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Weij

publicaties

Gerelateerde artikelen