020 530 0160

SkypeIn voorlopig nog niet in Nederland

Gepubliceerd op 7 april 2005 categorie├źn 

Uit de Emerce van 6 april volgt dat Skype haar nieuwe feature SkypeIn voorlopig niet in Nederland zal aanbieden.


Met SkypeIn kunnen Skype gebruikers door mensen met een “traditionele telefoondienst” worden bereikt op een telefoonnummer op het Internet. Skype biedt SkypeIn op dit moment al wel aan in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en China/Hong Kong. Om SkypeIn te kunnen aanbieden dient Skype telefoonnummers te krijgen van de nationale toezichthouders op de telecommunicatiemarkt


Net als in andere Europese landen, buigt in Nederland Opta buigt zich nog over het nummerbeleid met betrekking tot VoIP. Opta heeft over dit onderwerp in 2004 een consultatie gehouden. In het kader van deze consultatie heeft Skype Opta verzocht het ontwikkelen van het nummerbeleid rekening te houden met het beleid van andere Europese lidstaten en te streven naar harmonisatie. Voor Skype is het vanzelfsprekend van belang dat gebruikers van VoIP diensten dezelfde telefoonnummers kunnen krijgen als de gebruikers van nationale nummers.


 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Linda Eijpe

publicaties

Gerelateerde artikelen