020 530 0160

Seminar: “Juridische Bescherming vs. Fiscale Kansen”

Gepubliceerd op 5 oktober 2016 categorieën ,

Op donderdag 13 oktober a.s. organiseert SOLV in samenwerking met ZUITS het seminar “Juridische Bescherming vs. Fiscale Kansen”. Bij bescherming van intellectueel eigendom (IP) is het van belang om naar zowel de juridische als fiscale aspecten te kijken. Uiteraard is het van belang dat IP zoveel mogelijk juridisch beschermd wordt, maar daarnaast is het ook van belang om naar de fiscale (on)mogelijkheden en kansen te kijken. Hoe kun je fiscaal optimaal je IP beschermen? SOLV en Zuits praten u graag bij over de recente ontwikkelingen tijdens het seminar IP.

Menno Weij zal tijdens het seminar ingaan op de juridische aspecten en Raymond Schuwer zal de focus leggen op de fiscale (on)mogelijkheden en kansen. Het wordt een interactief seminar, waarbij de aanwezigen gelegenheid hebben om vragen te stellen. Na het inhoudelijke seminar is gelegenheid om tijdens een borrel verder te sparren met de spreker en uiteraard om te netwerken met de andere aanwezigen.

 

PROGRAMMA

 

14:30

Inloop

15:00 – 15:10 uur

Welkom

15.10 – 15.45 uur

Presentatie: Menno Weij, SOLV

15.45 – 16.00 uur

Korte pauze en gelegenheid voor vragen

16.00 – 16.45 uur

Presentatie: Raymond Schuwer, Zuits

16.45 – 18.00 uur

Gelegenheid voor vragen met aansluitend de borrel

 

 

 

 

Het seminar vindt plaats op donderdag 13 oktober 2016, de deuren gaan open om 14.30 uur bij SOLV advocaten aan de  Anne Frankstraat 121 in Amsterdam. Mocht u met de auto komen: er is in de directe omgeving van kantoor voldoende mogelijkheid tot betaald parkeren. Parkeren is ook mogelijk in de nabij gelegen Parkeergarage Markenhoven (schuin tegenover ons kantoor).  Wij nodigen u graag uit om dit seminar bij te wonen, aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Heeft u zich nog niet aangemeld? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan per e-mail aan knoth@solv.nl.

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Edwin

publicaties

Gerelateerde artikelen