020 530 0160

Phishing patrouille – superhelden van de online wereld

Gepubliceerd op 23 oktober 2015 categorieën , ,

Superhelden zijn van alle tijden. De mooiste komt voor in een wereld vol Supermannen: The Bicycle Repair Man!

Supermen Our hero! (shot of Bicycle Repair Man shuffling, speeded up, into sunset). Zie verder

Ook mooi is de alter-ego die Andrew Murray mij onlangs mailde:

 

 

 

Maar nu is er dus een nieuwe held opgestaan, die de strijd tegen phishing is begonnen.

 

Deze foto maakte ik toen ik met de bakfiets op weg naar de dierenwinkel was. Op de terugweg stond de bus inmiddels aan de overkant en was ik met enige verbazing getuige van de man in geel pak (onze held) rennend over de straat en door de bloemen op weg naar de brievenbus. Blijkbaar pontificaal in beeld, met groene jas, en bakfiets volgeladen. Of ik een formuliertje wilde tekenen dat mochten ze dat shot gebruiken ik het niet erg vind dat het uitgezonden wordt. We moeten tot januari wachten voor we weten of het zover gekomen is. Het formulier heb ik getekend, waarbij ik overigens de gegevens beperkt heb ingevuld. Ze vroegen een BSN-nummer, maar dat leek me bij deze afstand van mijn portretrecht, een privacyrecht, onnodig.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Arno

publicaties

Gerelateerde artikelen