020 530 0160

P2P-zaak VS niet doorgezet

Gepubliceerd op 4 augustus 2006 categorieën 

Een aantal Amerikaanse platenmaatschappijen heeft besloten geen rechtzaak te beginnen tegen een vrouw uit Palm Desert die er van werd beschuldigd via een p2p-netwerk bestanden te hebben gedownload en aangeboden. De vrouw was eerder gesommeerd om een bedrag van $ 3500,– te voldoen omdat haar computer illegale muziekbestanden zou bevatten. Dit weigerde ze echter.


Volgens de advocaat van de vrouw zouden de platenmaatschappijen hoogstens kunnen bewijzen dat iemand haar computer had gebruikt waardoor de bestanden op de computer terecht zijn gekomen. Dat zij degene was die de bestanden zou hebben gedownload en aangeboden, was volgens de advocaat onmogelijk te bewijzen. De vrouw was namelijk een opleider van cheerleaders en had daarom veel kinderen voer de vloer die de bestanden op haar computer zouden kunnen hebben gezet. Daarnaast had de vrouw ook een wireless netwerk verbinding die door buitenstaanders gebruikt zou kunnen zijn.


Lees hier het volledige bericht.


 

Bron: theregister.co.uk
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Thomas

publicaties

Gerelateerde artikelen