020 530 0160

Nieuw jaar, nieuwe start !

Gepubliceerd op 7 januari 2010 categorieën ,

SOLV■  powered by pleasure and knowledge                         


SOLV Advocaten is 7 jaar geleden opgericht mede om advocatuur op topniveau te combineren met een leven naast het werk. Een goede work/life balance is nog altijd onderdeel van de kantoorfilosofie.
Inmiddels is SOLV uitgegroeid tot een vooraanstaand en bekend nichekantoor.

SOLV heeft een sectorspecifieke focus: Technologie, Media en Communicatie (TMC). Daarbinnen procedeert en adviseert SOLV vooral op het gebied van intellectuele eigendom (IE),  informatie- en communicatietechnologie (ICT), mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en reclamerecht.


De cliënten variëren van multinationals tot en met start-ups, zoals Skype, XS4ALL, Compuware, Red Hat, Avaya, DSB Bank, Specsavers, Quick, Storck (Werther’s Original en Merci), Joost, Ebay en Marktplaats.


In 2005 riep De Stand van de Advocatuur SOLV uit tot het beste nichekantoor van Nederland. Ook ontvingen we de prijs Carp Coolest Company 2001. In haar korte bestaan heeft het kantoor ook al rankings gekregen in Chambers Global, Chambers Europe en The Legal 500.


Het kantoor bestaat uit een jong team van 10 advocaten en 3 paralegals, maar heeft uitbreiding nodig wegens aanhoudende groei.
Wij zijn op zoek naar nieuwe full-time of part-time kantoorgenoten:

■        gevorderde advocaat-stagiaires
met ervaring in IE-recht (m.n. merken- en auteursrecht) en/of media- en entertainmentrecht

■        beginnende advocaat-stagiaires
(ook ervaren juristen die hun carrière willen voortzetten in de advocatuur)
met kennis van en interesse in IE-recht, ICT, mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en/of reclamerecht

De volgende eigenschappen en ervaring zijn gewenst:
■        Aantoonbare affiniteit met TMC
■        Gevoel voor ondernemerschap
■        In staat om zelfstandig te werken
■        Teamspeler
■        Vernieuwend in denken en doen

Vernieuwend, open, betrokken, focus en ondernemend zijn typerend voor SOLV. Ontwikkeling is belangrijk. Naast de verplichte opleidingen biedt SOLV ruim de mogelijkheid om externe en interne cursussen te volgen. Het actief participeren in de TMC sector door het geven van lezingen en te publiceren wordt gestimuleerd en begeleid. SOLV’s bonusregeling geldt voor zowel advocaat-stagiaires als medewerkers. Daarnaast heeft SOLV ook een uitgebreide vakantie en verlofregeling.

Zin in leven en carrière?
Stuur dan uiterlijk 31 januari 2008 je brief met CV, cijferlijst en eventuele publicaties (scriptie e.d.) per e-mail aan Christiaan Alberdingk Thijm (thijm@solv.nl).  


Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met een van de medewerkers van SOLV.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Heerma van Voss

publicaties

Gerelateerde artikelen