020 530 0160

Laatste kans: nog enkele plaatsen beschikbaar voor Duitsland-dag

Gepubliceerd op 2 november 2015 categorieën ,

Over een week is het zo ver en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

 

Op 10 november organiseren SOLV Advocaten en Härting Rechtsanwalte de Duitsland-dag, een dag waarop e-commerce in Duitsland centraal staat. In verschillende presentaties gaan de advocaten van Härting (Berlijn) in op de praktische invulling van juridische aandachtspunten rondom onder meer digitale handel, cookies, reclame en privacy in Duitsland. De advocaten van SOLV vullen dit aan met de do’s en dont’s vanuit een Nederlands perspectief. Zie je kansen in de Duitse markt of ben je gewoon geïnteresseerd in de juridische aspecten van e-commerce in Duitsland en de verschillen met Nederland? Kom dan naar de Duitsland-dag bij SOLV in Amsterdam!

 

Voor meer informatie over de eerste Duitsland-dag verwijzen we je graag naar het programma op deze pagina. Tussen de informatieve presentaties door wordt een heerlijke lunch verzorgd en na afloop van het programma kunnen deelnemers en sprekers op de borrel napraten. Uiteraard is er ook tijdens de presentaties alle ruimte om te discussiëren en vragen te stellen.

 

Je kunt je gratis voor de Duitsland-dag inschrijven door een e-mail te sturen naar knoth@solv.nl.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Tomas Weermeijer

publicaties

Gerelateerde artikelen