020 530 0160

Laat je vrijwillig afluisteren door ex-mossad leden

Gepubliceerd op 25 september 2007 categorieën 

Echter uiteraard niet om je vrijwillig aan te geven als zelfmoord terrorist. De twee broers Ariel en Ruben Maislos hebben na jaren spionagewerk te hebben verricht voor het Israelische leger nu het bedrijf Pudding Media opgericht. Het bedrijf gaat VoIP-gesprekken afluisteren om vervolgens advertenties te tonen die zijn afgestemd op de inhoud van het gesprek.


Volgens één van de broers zijn veel mensen tijdens VoIP-gesprekken aan het surfen of tekenen. “We hebben besloten daar gebruik van te maken door ze tijdens het gesprek iets relevants te tonen”. Pudding Media werkt nog aan technologie om de advertenties ook via e-mail of gsm aan de ontvanger van het VoIP-gesprek te tonen.


Het bedrijf maakt zich geen zorgen over de privacy issues. Volgens Pudding Media komt het ‘scannen’ van het telefoongesprek overeen met de manier waarop Google e-mail scant. Bovendien slaat het bedrijf de gesprekken niet op en worden alleen tijdens een gesprek advertenties getoond die op dat moment relevant zijn.


Bovendien meent directeur Maislos dat de jonge doelgroep waarop zijn bedrijf zich richt, zich minder zorgen maakt om privacy dan ouderen. Maar misschien hoeft Pudding Media de doelgroep niet eens zo strikt af te bakenen: uitslag van de Big Brother Awards 2007.


Lees hier het hele bericht.

Bron: www.webwereld.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen