020 530 0160

Kansspelautoriteit waarschuwt voor niet naleven Gedragscode promotionele kansspelen

Gepubliceerd op 26 maart 2014 categorieën ,

Uit een nieuwsbericht van de kansspelautoriteit (KSA) blijkt dat de Gedragscode promotionele kansspelen door de Postocde Loterij niet goed is nageleefd. Het ging om  verschillende‘Kras en Win’- campagnes:

 

“Alle onderzochte negen acties schieten tekort in de naleving van de Gedragscode promotionele kansspelen 2014. De Kansspelautoriteit heeft daarom een zogeheten normoverdragend gesprek met de Postcode Loterij gevoerd en gewaarschuwd voor herhaling.”

 

Zo verwezen de spelvoorwaarden ten onrechte niet naar de klachtprocedure. Ook stemde bij een van de acties het prijzenpakket in de communicatie niet overeen met de beschrijving in de spelvoorwaarden.

 

De Gedragscode is sinds begin dit jaar op een aantal punten aangescherpt. Zie voor een analyse van de wijzigingen mijn eerdere blog.

De KSA ziet dus actief toe op de naleving van de Gedragscode. Een goed moment voor een compliance check: of de spelvoorwaarden aan de nieuwe Gedragscode voldoen.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Machteld Robichon

publicaties

Gerelateerde artikelen