020 530 0160

‘Kale’ Sylvie sleept Party voor de rechter?

Gepubliceerd op 25 juni 2009 categorieën , , , ,

Party

Sylvie van der Vaart is – terecht – niet blij met deze gemanipuleerde foto door Party. Mijn favoriete site telegraaf.nl  bericht dat Party op de cover een montagefoto laat zien waarop Sylvie kaal is gemaakt. (Zie trouwens ook berichten op nu.nl.)

Sylvie overweegt rechtsmaatregelen.

Onze vaste lezers voelen ‘m al aankomen: hoe schatten we de kansen van Sylvie in? Ik zeg: behoorlijk goed. De kern van deze kwestie is volgens mij dat Party hier nieuws creëert, letterlijk ten koste van Sylvie. Sylvie is nl. niet kaal, nog daargelaten dat het hier om een uiterst pijnlijke privésituatie gaat. De goede naam, eer en reputatie van Sylvie staat hier duidelijk op het spel. Het argument van Party dat er keurig staat vermeld “montage” snijdt wat mij betreft geen hout. Party draait daarmee de zaken onterecht om.

Ik begrijp dat Sylvie’s advocaat al heeft laten weten de zaak te bestuderen. Ik zet dus in op een voor Sylvie goede afloop van deze zaak.

Bron: telegraaf.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Weij

publicaties

Gerelateerde artikelen