020 530 0160

Ik bepaal zelf wel met wie ik bel.nl

Gepubliceerd op 13 april 2004 categorie├źn 

Via de website Ikbepaalzelfwelmetwieikbel.nl verzamelt het Rotterdamse bedrijf steunbetuigingen van Nederlandse adsl-gebruikers. “Adsl-gebruikers moeten in een geliberaliseerde markt zelf kunnen kiezen via welke provider ze bellen”, zo vindt directeur Ytsen Kooistra van Rits Tele.com.


Het Rotterdamse telecombedrijf wil de steunbetuigingen aanbieden aan minister Brinkhorst van Economische Zaken, die verantwoordelijk is voor het telecombeleid in Nederland. Het initiatief wordt mede ondersteund door onder andere BBned, Cistron, Unet en Eweka, aldus Rits Tele.com.


Volledig overstappen op een alternatieve aanbieder – bijvoorbeeld alleen mobiel of bellen via internet – is in Nederland voor adsl-gebruikers in principe niet mogelijk, zo stelt de telecomaanbieder. Zegt een adsl-gebruiker zijn telefoonabonnement bij KPN op, dan wordt zijn abonnement ruim negen euro duurder. De provider brengt dit bedrag bij zijn abonnees in rekening en draagt het vervolgens af aan KPN.


Lees hier het hele bericht.


 

Bron: webwereld.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Linda Eijpe

publicaties

Gerelateerde artikelen