020 530 0160

Fixing the Internet: Privacy and Data Beyond GDPR

Gepubliceerd op 30 mei 2018 categorieën 
Volgende week woensdag 6 juni neemt collega Menno Weij tijdens een evenement van Freedomlab deel aan een panel, om het te hebben over privacy en een data-gedreven economie. Zie hieronder en hier de hele beschrijving van het evenement en bestel hier uw kaarten. 
We gaan een toekomstscenario verkennen waarin zowel de data-gedreven economie wordt gestimuleerd als burgers meer invloed uitoefenen op het verhandelen van persoonlijke data. Julia Janssen, design researcher, legt de fouten in de huidige trade-off tussen privacy en de waarde van data bloot en laat zien hoe zij experimenteert met oplossingsrichtingen

Dit doen we met een divers panel: data-expert Hans Bouwknegt (Dasym Investment Strategies, Georgia Institute of Technology), Menno Weij (expert wetgeving privacy/data) en Willem Herter (oprichter van Pacmed, machine learning in Healthcare). Gemodereerd door Arief Huhn (Phd. Computer-mens interactie, FreedomLab). 
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Michiel van der Zijpp

publicaties

Gerelateerde artikelen