020 530 0160

EU telecommarkt: so far, so good

Gepubliceerd op 21 februari 2006 categorieën ,

Het gaat goed met de Europese telecomsector. Dat is de conclusie van een rapport van de Europese Commissie waarin de markt in 2005 onder de loep wordt genomen. Onder meer de Europese breedbandpenetratie is flink gestegen. Verder merkt de Commissie op dat telecomaanbieders veel nieuwe diensten hebben geïntroduceerd, zoals triple play. Volgens de Commissie is een belangrijke reden dat het goed gaat de implementatie van het Europese regelgevend kader.


“The report shows that some Member States have now introduced virtually all the national laws and regulatory practices required to implement EU telecom rules, and the remainder have made substantial progress. Greece, the last Member State to transpose these rules into its national law, completed the task in January 2006.”  


Het rapport roept de lidstaten ook op de introductie van internettelefonie (VoIP) niet te belemmeren door stringente wetgeving in de voeren.


Lees hier het rapport.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Christiaan Alberdingk Thijm

publicaties

Gerelateerde artikelen