020 530 0160

ENJOY LIFE! JOIN SOLV! (nieuwe vacatures)

Gepubliceerd op 31 juli 2007 categorieën 

ENJOY LIFE!  JOIN SOLV!


SOLV Advocaten is 7 jaar geleden opgericht mede om advocatuur op topniveau te  combineren met een leven naast het werk. Een goede work/life balance is nog altijd onderdeel van de kantoorfilosofie.  

Inmiddels is SOLV uitgegroeid tot een vooraanstaand en bekend nichekantoor.


SOLV heeft een sectorspecifieke focus: Technologie, Media en Communicatie (TMC). Daarbinnen procedeert en adviseert SOLV vooral op het gebied van intellectuele eigendom (IE),  informatie- en communicatietechnologie (ICT), mededingings-, telecommunicatie- media en entertainment- en reclamerecht.


De cliënten variëren van multinationals tot en met start-ups, zoals Skype, KPN, XS4ALL, Tiscali, Compuware, Red Hat, Avaya, DSB Bank, Specsavers, Quick, Storck (Werther’s Original en Merci), Joost, Ebay en Marktplaats.


In 2005 riep De Stand van de Advocatuur SOLV uit tot het beste nichekantoor van Nederland. In 2001 ontvingen wij al de Carp Coolest Company Award. In haar korte bestaan heeft het kantoor ook al rankings gekregen in Chambers Global, Chambers Europe en The Legal 500.


Het kantoor bestaat uit een jong team van 10 advocaten en 1 paralegal, maar heeft uitbreiding nodig wegens aanhoudende groei.
Wij zijn op zoek naar nieuwe full-time of part-time kantoorgenoten:


ervaren advocaat-medewerkers
met minimaal 5 jaar ervaring in het IE-recht, ICT, mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en/of reclamerecht

gevorderde advocaat-stagiaires
met ervaring in IE-recht (m.n. merken- en auteursrecht) en/of media- en entertainmentrecht

beginnende advocaat-stagiaires
(ook ervaren juristen die hun carrière willen voortzetten in de advocatuur)
met kennis van en interesse in IE-recht, ICT, mededingings-, telecommunicatie-, media- en entertainment- en/of reclamerecht

paralegals
(bijna) afgestudeerde of ervaren (HBO) juristen met een aantoonbare interesse met TMC en recht. Paralegals worden betrokken bij zaken en zijn verantwoordelijk voor het know-how systeem


Je dient over de volgende eigenschappen en ervaring te beschikken:


– Aantoonbare affiniteit met TMC
– Gevoel voor ondernemerschap
– In staat om zelfstandig te werken
– Teamspeler
– Vernieuwend in denken en doen


Vernieuwend, open, betrokken, focus en ondernemend zijn typerend voor SOLV. Ontwikkeling is belangrijk. Naast de verplichte opleidingen biedt SOLV ook ruim de mogelijkheid om externe en interne cursussen te volgen. Het actief participeren in de TMC sector door het geven van lezingen en te publiceren wordt gestimuleerd en begeleid. SOLV’s bonusregeling geldt voor zowel advocaat-stagiaires als medewerkers.


Zin in leven en carrière? Stuur dan uiterlijk 1 september 2007 je brief met CV, cijferlijst en eventuele publicaties (scriptie e.d.) per e-mail aan Christiaan Alberdingk Thijm (thijm@solv.nl), met wie ook contact kan worden opgenomen voor meer informatie.  


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Heerma van Voss

publicaties

Gerelateerde artikelen