020 530 0160

Een privacy specialist in uw organisatie? Schrijf u in voor SOLV Academy

Gepubliceerd op 14 augustus 2018 categorieën 

Sinds mei 2018 is de AVG van kracht en inmiddels is vanuit de privacy toezichthouder uitleg gekomen op diverse onderdelen. Ook is de grootste onrust merkbaar voorbij, wat ruimte geeft voor organisaties om zich (nog) meer te verdiepen in de AVG. Met SOLV Academy helpen wij u(w organisatie) met het voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit de AVG. Voor onze eerstvolgende opleiding tot Privacy Officer op 24 & 26 september en 2 oktober 2018 zijn nog enkele plekken beschikbaar.


Op grond van de AVG kunnen organisaties verplicht zijn om een privacy officer (functionaris voor de gegevensbescherming) in te stellen. Dit is iemand die binnen de organisatie toezicht houdt op de toepassing en naleving van de AVG. Kortgezegd dient de privacy officer over voldoende aantoonbare kennis en ervaring te beschikken om zijn taken goed te kunnen uitvoeren. Om hieraan bij te dragen, is SOLV Advocaten met haar ruime ervaring op het gebied van Technologie, Media en Communicatie, waaronder Privacy wordt begrepen, vorig jaar – zeer succesvol – gestart met SOLV Academy. 

SOLV Academy biedt een 3-daagse intensieve opleiding tot privacy officer aan met een combinatie van theorie en praktijk voor in-house counsels en juristen, alsmede anderen voor wie de AVG relevant is, zoals compliance en security officers. Een juridische vooropleiding of enige ervaring met de huidige privacywetgeving is wenselijk, maar niet noodzakelijk. De groep cursisten bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor vragen, eigen casus en interactie. De opleidingen tot Privacy Officer zijn door de deelnemers gemiddeld gewaardeerd met het mooie cijfer 8,5.

De eerstvolgende opleiding tot Privacy Officer vindt plaats op 24 & 26 september en 2 oktober 2018 en daarvoor zijn nog enkele plekken beschikbaar. Mocht u interesse hebben en beschikbaar zijn, neem dan vooral contact met ons op via academy@solv.nl of neem een kijkje op www.solv-academy.nl. Uiteraard zullen er in 2018 en 2019 meerdere cursussen plaatsvinden.

SOLV Academy

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Nina Lodder

publicaties

Gerelateerde artikelen