020 530 0160

De week van… Raymond Spanjar

Gepubliceerd op 14 december 2009 categorieën ,

Raymond Spanjar is één van de oprichters van Hyves, de Nederlandse social networksite met meer dan negen en een half miljoen leden. Deze week houdt Raymond Spanjar zich bezig met de nieuwe homepage van de Hyves website die vorige week is gelanceerd. 

Drukke week?
Behoorlijk. Vorige week is onze nieuwe homepage gelanceerd, een van de belangrijkste pagina’s van de website. Zo’n publieke lancering is eigenlijk pas het begin van de ontwikkeling van een pagina en niet het einde. We hebben vorige week een paar duizend reacties van gebruikers ontvangen. Alle reacties worden door ons gelezen. Een deel van de reacties is vorige week al verwerkt. Naar aanleiding daarvan zijn vanochtend enkele aanpassingen aan de homepage gedaan. De rest van de feedback wordt deze week bekeken en verwerkt en zo mogelijk in de homepage geïntegreerd. Pas daarna kunnen we echt een oordeel geven over het succes van de nieuwe homepage, maar de eerste tekenen zien er al goed uit. Zo wordt er sinds de lancering 25% meer gereageerd op WieWatWaar berichten. Dat is een enorm verschil. 

Zijn er nog juridische hobbels?

Nee, voor de lancering van de nieuwe homepage zijn die er eigenlijk niet.

 

Wat hoop je vrijdag te hebben bereikt?

Dat alle feedback van gebruikers is verwerkt en dat alle Hyvers tevreden zijn met de nieuwe homepage.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Vita Zwaan

publicaties

Gerelateerde artikelen