020 530 0160

Bent u al klaar voor de aankomende Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)?

Gepubliceerd op 7 juni 2017 categorieën ,

“SOLV Academy – Wegens een annulering zijn er nog twee plekken beschikbaar voor de eerstvolgende opleiding tot privacy officer op 13, 19 en 21 juni 2017.”

Zoals zojuist besproken door onze collega Lora Mourcous in haar nieuwste weblog, heeft de Autoriteit Persoonsgegevens vandaag extra informatie gepubliceerd over de aankomende AVG en o.a. de rol van de privacy officer (functionaris voor de gegevensbescherming). Kortgezegd, dient de privacy officer over voldoende aantoonbare kennis en ervaring te beschikken om zijn taken goed te kunnen uitvoeren. Om hieraan bij te dragen, is SOLV Advocaten met haar ruime ervaring op het gebied van Technologie, Media en Communicatie, waaronder Privacy wordt begrepen, dit jaar – zeer succesvol – gestart met SOLV Academy.

SOLV Academy biedt een 3-daagse intensieve opleiding tot privacy officer aan met een combinatie van theorie en praktijk voor in-house counsels en juristen, alsmede anderen voor wie de aankomende AVG (2018) relevant is, zoals compliance en security officers. Een juridische vooropleiding of enige ervaring met de huidige privacywetgeving is wenselijk, maar niet noodzakelijk. De groep cursisten bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor vragen, eigen casus en interactie. De eerste opleidingen tot Privacy Officer zijn door de deelnemers gemiddeld gewaardeerd met het mooie cijfer 8,5.

De eerstvolgende opleiding tot privacy officer begint al volgende week en zal plaatsvinden op 13, 19 en 21 juni. Wegens een late annulering zijn er voor deze opleiding twee plekken vrijgekomen. Mocht u interesse hebben en beschikbaar zijn, neem dan vooral contact met ons op via academy@solv.nl of neem een kijkje op www.solv-academy.nl. Uiteraard zullen er in 2017 meerdere cursussen plaatsvinden.

SOLV Academy

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Remco Bakker

publicaties

Gerelateerde artikelen