020 530 0160

Advies Raad van State over cookiewet

Gepubliceerd op 5 maart 2014 categorieën ,

Op 20 mei 2013 werd het wetsvoorstel tot wijziging van de ‘cookiewet’ op internet gepubliceerd voor een consultatieronde. In de periode tot 1 juli 2013 zijn er 33 reacties op het wetsvoorstel binnengekomen. Na sluiting van de internetconsultatie is het concept wetsvoorstel aan de Raad van State gestuurd voor advies. Tussendoor heeft het College Bescherming Persoonsgegevens op 1 oktober 2013 nog een wetgevingsadvies omtrent het concept wetsvoorstel uitgebracht. Daarna bleef het lange tijd stil.

 

De Raad van State heeft die stilte nu doorbroken door op haar website te vermelden dat er in week 8 een advies over het concept wetsvoorstel is vastgesteld. Dit advies wordt aan het Ministerie toegezonden en zal openbaar worden zodra het Ministerie het aan de Tweede Kamer stuurt. Indien de Tweede Kamer het advies van de Raad van State overneemt, moet het advies nog langs de Eerste Kamer. Het zal dus nog enige tijd duren voordat het wetsvoorstel daadwerkelijk wordt ingevoerd. 

 

Lees hier het gehele bericht.

Bron: emerce.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Thomas

publicaties

Gerelateerde artikelen