020 530 0160

Sebastiaan
ten Kate

Legal Counsel

Sebastiaan is een betrokken en toegankelijke jurist met interesse in de medemens. Hij denkt graag mee over hoe problemen kunnen worden voorkomen of opgelost. Als Legal Counsel ondersteunt Sebastiaan de advocaten van SOLV in hun praktijk.

Sebastiaan heeft zich met veel plezier verdiept het intellectueel eigendomsrecht tijdens zijn Erasmusuitwisseling aan de Ludwig-Maximalians-Universit√§t M√ľnchen, zijn master Civiel recht aan de Universiteit Leiden en tijdens student-stages bij verschillende advocatenkantoren. Zijn scriptie schreef hij over huisrechtelijke fotografeerverboden in musea na het verlopen van het auteursrecht. Bij zijn ondersteunende werkzaamheden als Legal Counsel houdt Sebastiaan zich bezig met alle rechtsgebieden binnen de expertise van SOLV.

Naast het recht heeft Sebastiaan een passie voor klassieke muziek, zowel luisterend als spelend. Tijdens zijn studententijd heeft hij in de top van de Nederlandse studentenorkesten gespeeld, waaronder bij het Nederlands Studenten Orkest. De gedrevenheid om zowel individueel als gezamenlijk een topresultaat te bereiken neemt Sebastiaan mee in zijn werkzaamheden bij SOLV.