020 530 0160

Rion
Rijker

Of Counsel

Rion Rijker is als of-counsel aan SOLV verbonden. Met een specialisatie in Privacy, Informatiebeveiliging en IT Governance en Risk en Compliance (GRC) is hij wat juristen betreft een vreemde eend in de bijt. Hij kan door zijn kennis organisaties vanuit verschillende invalshoeken adviseren. Als IT-jurist is hij gedreven, scherp, pragmatisch en creatief. Door zijn topsport verleden in het pencak silat en kickboksen excelleert hij onder hoge druk.

Rion is door zijn talent om complexe materie begrijpbaar te maken veelgevraagd spreker op evenementen. Zijn presentaties omvatten de organisatorische maar ook persoonlijke impact van privacy en informatiebeveiliging.

Rion is CIPP/E en CIPM gecertifieerd en is door het IAPP toegelaten tot het prestigeuze Fellow of Information Privacy (FIP) programma. De FIP titel is voorbehouden aan professionals die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor privacy. Hiernaast heeft Rion in New Delhi een Certified Information Systems Security Professional (CISSP) cursus gevolgd.