NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

Op 1 maart 2013 is SOLV het initiatief SOLV Samen gestart, een samenwerkingsverband voor zelfstandige advocaten. Partners van SOLV Samen hebben toegang tot onze know how, kantoorfaciliteiten en andere voorzieningen. Zij werken voor eigen rekening en risico.  

SIL KINGMA

Bezit een groot rechtvaardigheidsgevoel, waardoor hij niet anders kon dan advocaat worden. Heeft net zoveel, zo niet meer, hart voor de mens als voor de zaak. Is door zijn passie voor het goochelen met woorden, ook wel creatief schrijven genoemd, de beste accountant onder de advocaten. Dit betekent echter niet dat hij een optreden in de rechtbank schuwt. Gelooft in het credo “om een ondernemer te snappen, moet je zelf ondernemer zijn”. Vandaar dat hij zich als zelfstandig advocaat binnen SOLV Samen aan SOLV heeft verbonden. Helpt ondernemingen de waarde van hun IE-rechten te beschermen en waar mogelijk te vergroten. Voelt zich verder thuis op de uiterwaarden van het ICT- en het privacyrecht.

 

U kunt Sil bereiken via kingma@solvsamen.nl of telefonisch op 06 - 4683 9825.

 

kim van haastrecht

Kim is gespecialiseerd in het mededingingsrecht en Europees recht. Haar carrière in de advocatuur is zij begonnen bij CMS Derks Star Busmann, na bijna vier jaar volgde de overstap naar Boekel De Nerée. Haar cliënten en vakgenoten prijzen de wijze waarop zij haar diepgaande kennis koppelt aan een pragmatische aanpak. Het belang van de cliënt staat voorop, maar zaken moeten niet ingewikkelder worden gemaakt dan nodig. Een aanpak die goed matcht met de no-nonsense wijze waarop de advocaten van SOLV hun praktijk uitoefenen.

 


U kunt Kim bereiken via haastrecht@solvsamen.nl of telefonisch op 06 - 4697 0576.

Cheryl leunissen

Is al 20 jaar gepassioneerd advocaat, de eerste tien jaar bij twee grote kantoren daarna ondernemend vanuit haar eigen kantoor. Bijt zich graag vast in complexe zaken, staat bekend als een procestijger en als een niet makkelijk te passeren partner in (contracts-)onderhandelingen, waarbij zij voor haar cliënten het maximale eruit haalt. Houdt zich als SOLV Samen partner bezig met huurrecht bedrijfsruimte, bouwrecht, aanbestedingsrecht en - vooral - vastgoedtransacties en projectontwikkeling. Samen met haar SOLV-collega Frank Leyendeckers - die gespecialiseerd is in projectontwikkeling en omgevingsrecht – vormt zij een snel en accuraat werkend team, dat 24/7 bereikbaarheid, snelheid zonder verlies van kwaliteit en een pragmatische aanpak hoog in het vaandel heeft staan. De inmiddels jarenlange samenwerking met een vooraanstaand notariskantoor maakt dat Cheryl het aanspreekpunt bij uitstek is voor vastgoedtransacties. Naast de advocatuur zijn haar twee kinderen, Ashtanga yoga en muziek haar grootste passies.

 

U kunt Cheryl bereiken via leunissen@solvsamen.nl of telefonisch op 06 - 1252 8415.

 
OOK PARTNER WORDEN?

Wat vragen wij:
- minstens zeven jaar ervaring als advocaat;
- een eigen praktijk;
- ondernemerschap;
- een fixed fee.

 

Voor meer informatie over SOLV Samen kunt u contact opnemen met Thomas van Essen.