NL EN
Tomas WeermeijerTomas Weermeijer

POSTS VAN TOMAS

28-11

INHOUD GEOBLOCKING-VERORDENING AKKOORD, NU DE FORMALITEITEN NOG

11:41 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Vorige week liet de Europese Commissie in een persbericht weten dat een akkoord is bereikt over de tekst van de geoblocking-verordening. Daar is een uitgebreide stoeipartij tussen de Commissie,... Lees verder.

27-10

WAT DOEN WE MET PSD2? WIE HET WEET MAG HET ZEGGEN…

11:04 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

De term ‘PSD2’ doet nog niet bij iedereen een belletje rinkelen. Dat ondervond ook Radar eerder deze week, dat ‘de gewone Nederlander’ er naar vroeg (“geen idee - een soort ziekte of zo... Lees verder.

05-05

MOET SPOTIFY MUZIEK EU-BREED AANBIEDEN? EP AAN ZET OVER GEOBLOCKING

16:51 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Op deze blog schreven we al vaker over het geoblocking-voorstel van de Europese Commissie. Samen met collega Nina schreef ik er een artikel over in het Tijdschrift voor Internetrecht en Emerce... Lees verder.

19-04

FINTECH EN PRIVACY LIJKT INGEWIKKELD HUWELIJK

17:57 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Als een categorie innovators de gemoederen bezighoudt, zijn het wel de FinTech-ondernemers. Startups die het financiële landschap met technologie willen ontwrichten schieten als paddenstoelen uit... Lees verder.

28-03

VERBOD GEOBLOCKING EN DE GEVOLGEN VOOR CROSS BORDER E-COMMERCE

14:02 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Kort geleden werd ik door Emerce geïnterviewd over de voorgestelde geoblocking-verordening van de EU. Daarover schreven mijn collega Nina en ik eerder dit stuk in het Tijdschrift voor... Lees verder.

VIDEO'S VAN TOMAS