NL EN
Tomas WeermeijerTomas Weermeijer

POSTS VAN TOMAS

05-05

MOET SPOTIFY MUZIEK EU-BREED AANBIEDEN? EP AAN ZET OVER GEOBLOCKING

16:51 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Op deze blog schreven we al vaker over het geoblocking-voorstel van de Europese Commissie. Samen met collega Nina schreef ik er een artikel over in het Tijdschrift voor Internetrecht en Emerce... Lees verder.

19-04

FINTECH EN PRIVACY LIJKT INGEWIKKELD HUWELIJK

17:57 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Als een categorie innovators de gemoederen bezighoudt, zijn het wel de FinTech-ondernemers. Startups die het financiële landschap met technologie willen ontwrichten schieten als paddenstoelen uit... Lees verder.

28-03

VERBOD GEOBLOCKING EN DE GEVOLGEN VOOR CROSS BORDER E-COMMERCE

14:02 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Kort geleden werd ik door Emerce geïnterviewd over de voorgestelde geoblocking-verordening van de EU. Daarover schreven mijn collega Nina en ik eerder dit stuk in het Tijdschrift voor... Lees verder.

27-02

FINTECH: DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN GROTE DOORBRAAK

17:38 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

De term “FinTech” zal bij een groot deel van onze lezers wel een belletje doen rinkelen. Misschien komen daarbij ook al bepaalde associaties naar boven: Adyen, Bux, Tikkie en Bunq zijn bekende... Lees verder.

25-01

MORGEN: YOUNG DIGITAL ROUNDTABLE: TECHNOLOGY VS. COMPLIANCE

14:50 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Morgen, 26 januari, organiseert SOLV i n samenwerking met Blinklane Consultancy de tweede editie van de “Young Digital Roundtable”: een evenement voor jonge professionals (tot ca. 35 jaar)... Lees verder.

VIDEO'S VAN TOMAS